Украина НАТО

Військова авіація Повітряних Сил Збройних Сил України братиме участь в Міжнародному авіаційному показі «International Airshow-2018»

Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces

АВІАЦІЯ ПОВІТРЯНИХ СИЛ БЕРЕ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ АВІАЦІЙНОМУ ПОКАЗІ ІЗ НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ 100-Ї РІЧНИЦІ З ДНЯ СТВОРЕННЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ РЕСПУБЛІКИ ПОЛЬЩА

У період з 24 по 27 серпня, військова авіація Повітряних Сил Збройних Сил України братиме участь в Міжнародному авіаційному показі «International Airshow-2018» з нагоди святкування 100-ї річниці з дня створення Збройних Сил Республіки Польща, який проходитиме на авіаційній базі Радом (Республіка Польща).
Українську делегацію очолювє перший заступник командувача Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Аркадій Вашутін.
У авіаційному показі візьме участь особовий склад та авіаційна техніка Повітряних Сил Збройних Сил України (Су-25УБ, Су-27УБ та Ан-26).
За словами генерал-лейтенанта Аркадія Вашутіна, на авіаційній базі Радом відбудеться презентація авіаційної техніки Збройних Сил України, та демонстрація її можливостей у повітрі та наземному показі, що загалом сприятиме підтриманню іміджу Збройних Сил України на міжнародному рівні.
Окрім того, під час заходу українські військові льотчики обміняються досвідом із льотними екіпажами інших країн, а також обговорять з іноземними колегами взаємовигідні напрями двостороннього військового співробітництва.

Залишити відповідь