Украина и ЕС

Сьогодні у Львові відбувся регіональний семінар Українського інституту міжнародної політики, Фонда Конрада Аденауера в Україні та Фонда Едуардо Фрея для молодих представників політичних партій та громадянського суспільства України, Молдови та Грузії

Government Office for European and Euro-Atlantic Integration

Сьогодні у Львові відбувся регіональний семінар Українського інституту міжнародної політики, Фонда Конрада Аденауера в Україні та Фонда Едуардо Фрея для молодих представників політичних партій та громадянського суспільства України, Молдови та Грузії.

У ході семінару виступила начальник Управління координації відносин України з ЄС Урядового офісу з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Зоряна Макаруха з лекцією на тему координації виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Під час лекції були представлені ключові аспекти діяльності Урядового офісу в координаційному процесі імплементації Угоди, а також роботу в контексті моніторингу її виконання. Зокрема представник Урядового офісу пояснила молодим лідерам механізм взаємодії громадськості, виконавчої та законодавчої влади задля забезпечення виконання Угоди. Окрім цього, начальник Управління розповіла про основні досягнення щодо комунікації євроінтеграційних реформ.

Варто зауважити, що семінар відбувся у межах проекту “Лідери змін Східного Партнерства”. Зазначений проект спрямований на те, щоб навчити молодих лідерів з трьох країн Східного партнерства налагоджувати між собою комунікацію, приймати зважені рішення без популізму та використовувати на практиці євроінтеграційні процеси. Так, проект дає інструменти для формування відповідальних молодих лідерів з розумінням державницьких процесів, внутрішніх реформ і практичних результатів для кожного громадянина.

Залишити відповідь