Украина Реформы

BRDO розпочали передачу Інспекційного порталу Державній регуляторній службі

Вся інформація про заходи державного нагляду (контролю) в Україні

Источник: Головна

Офіс ефективного регулювання

BRDO розпочали передачу Інспекційного порталу Державній регуляторній службі.

– Майже за рік команда Інспекційного порталу зробили неможливе можливим і від ідеї дійшли до повноцінного та надсучасного продукту, тим самим трансформуючи застарілу систему перевірок у нову систему управління ризиками, – зазначив Олексій Гончарук. – Спроможність державних інституцій, в тому числі прозора ефективна система контролю – базова складова сприятливого бізнес-клімату. Адже саме тоді, коли є зрозумілі, прозорі та передбачувані правили на ринку – розвивається бізнес. Завдяки чіткому плануванню, він може оцінювати всі ризики, планувати свою діяльність та виходити на нові ринки. А Інспекційний портал – це як один із засобів досягнення мети.

Відсьогодні стартував процес передачі управління Інспекційним порталом Державній регуляторній службі. Інспекційний портал – це повноцінний самостійний інструмент системи заходів державного нагляду та контролю.

Наразі на Інспекційному порталі inspections.gov.ua 27 інспекційних органів із 33 долучилися до роботи та відкрили інформацію про свої перевірки. Станом на грудень 2018 року в єдиній системі опубліковано майже 250 тис. запланованих перевірок на 2018-2019 роки і більше 80 тис. результатів вже проведених перевірок.

#FORBIZ #EU4Business

Державна Регуляторна Служба України Ксенія Ляпіна Iryna Ilieva Олексій Гончарук (Oleksiy Honcharuk) Алексей Дорогань (Oleksii Dorogan) Yana Horiunova Evgeniy Gorovets

Залишити відповідь