Украина и мировые банки Украина Реформы

На початку березня у Полтаві відбувся семінар за підсумками реалізації спільного проекту World Bank Ukraine та Міністерство охорони здоров’я України Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей.

World Bank Ukraine

1 хв · 

На початку березня у Полтаві відбувся семінар за підсумками реалізації спільного проекту World Bank Ukraine та Міністерство охорони здоров’я України Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей.
Це наймасштабніший проект у медичній сфері у Європі з інвестиціями в майже $215 мільйонів, який впроваджується у 8 областях України.

Щорічні семінари служать для обговорення результатів Проекту, обміну досвідом, планування роботи на наступний період.

Цього року учасники ознайомилися з планом змін у сфері управління громадським здоров’ям, перспективами впровадження австралійської системи діагностично-споріднених груп в Україні, планами розвитку електронної системи здоров’я тощо.

У роботі семінару взяли участь представники Міністерства охорони здоров’я України, Світового банку та Групи консультаційної підтримки проекту, Національної служби здоров’я, Центру громадського здоров’я, голови обласних держадміністрацій та департаментів охорони здоров’я регіонів, представники Груп управління субпроектами Вінницької, Дніпропетровської, Рівненської, Волинської, Полтавської, Львівської, Запорізької та Закарпатської областей.

Залишити відповідь