Украина Реформы

У кожної громади свої пріоритети і побажання до фінансування ініціатив у місті.

Програма EGAP

31 хв. · 

У кожної громади свої пріоритети і побажання до фінансування ініціатив у місті.

Голосування у Слов’янську, наприклад, за проекти бюджету участі найкрутіше завершилось для проекту, що зорієнтований на роботу з безпритульними тваринами.

Чим більше різноманіття аудиторії та краще її залучення та сегментація у процесі комунікації збоку влади, тим крутіші проекти можуть очолити вершину списку, а значить отримати фінансування і перетворитися у реальність.

Один із способів покращення залученості – пропозиція різних способів голосування.

Офлайн зручний людям, що не мають часу і ентузіазму освоювати технологічні новинки. Їм простіше прийти і проголосувати. Це звичайна і знайома процедура.

Молодь і ті, кому мережа – друга домівка, звичайно що пильніше ставляться до голосування онлайн.

Ще хтось просто пробігатиме повз термінал і зазирне у блок з проектами та без зайвого надриву проголосує:)

Завдяки партнерству з Приватбанком відтепер голосування за проекти бюджету участі доступне у мережі всіх терміналів в Україні.

Як тільки стартує громадський бюджет, ця опція з’являється у терміналах міста, і ви можете нею скористатися, не відволікаючись від свого звичного маршруту, повсякденних справ:)

Підтримуйте проекти у своєму місті і ставайте співавторами змін у ньому:)

Нагадуємо, що бюджет участі (програмне рішення для проведення та голосування) відтепер – один із 4 сервісів е-демократії, які інтегровані на першій платформі е-демократії: https://e-dem.tools/

Підключивши її, орган влади надає у користування громаді відразу 4 ключових сервіси е-демократії, при цьому реалізуючи одноразову процедуру запровадження.

Платформа створена в межах швейцарсько-української програми EGAP, яка виконується Фонд Східна Європа у партнерстві з Державне агентство з питань електронного урядування України і фінансується Швейцарським агентством з розвитку та співробітництва.

Залишити відповідь