Украина и США Украина НАТО

«Високий рівень навченості, злагодженості та високий професіоналізм»: командування Збройних Сил Румунії високо оцінило дії українських десантників під час участі у багатонаціональному навчанні «Sаber Guardian-2019»

Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

Вчора о 14:04 · 

«Високий рівень навченості, злагодженості та високий професіоналізм»: командування Збройних Сил Румунії високо оцінило дії українських десантників під час участі у багатонаціональному навчанні «Sаber Guardian-2019»

#ДШВ #ЗСУ #Завжди_Перші #Saberuardian_2019 #НАТО #25опдбр

?????? Завершенням Міжнародного навчання «#Saberuardian_2019» за участю зведеної ротної тактичної групи 25 Окрема Повітрянодесантна Дніпропетровська Бригада Десантно-штурмових військ Збройних Сил України стало показове виконання завдання з етапом бойової стрільби військовослужбовцями Збройних Сил Румунії.

Так, на полігоні Міжнародного навчально-тренувального центру «Getika», що неподалік міста Чінку (Румунія), до уваги представників різних країн, які брали участь у навчаннях, було представлено ведення оборонних дій підрозділами за підтримки артилерії та авіації.

На завершення, командири всіх рівнів з країн-учасниць навчання обговорили умови подальшої взаємодії та залагодження між багатонаціональними підрозділами.
Підводячи підсумки, командування Збройних Сил Румунії високо оцінило дії українського підрозділу під час участі у багатонаціональному навчанні «#Saberuardian_2019».

Воїнам-десантникам з Дніпропетровщини були урочисто вручені пам’ятні сувеніри з символікою багатонаціонального батальйону, в складі якого українські десантники виконували різні тактичні завдання.
Перед поверненням українських військовослужбовців на Батьківщину, відбулися урочисті заходи.

Під час шикування, командир багатонаціонального батальйону підполковник Адріан Бурлаку висловив слова вдячності українським десантникам за участь у багатонаціональних навчаннях, підкресливши високий рівень навченості, злагодженості та високому професіоналізму.

Своєю чергою, українські десантники подякували іноземним партнерам за гостинність та набутий досвід в престижному навчанні за системою НАТО. На згадку, про підрозділ 25 Окрема Повітрянодесантна Дніпропетровська Бригада Десантно-штурмових військ Збройних Сил України міжнародним партнерам були подаровані сувенірні макети бойових машин піхоти БМП-2.

Зведений підрозділ легендарної «25-ки» з гордістю повертається до України, де буде продовжувати виконувати визначені військовим керівництвом завдання.

Прес-служба 25 Окрема Повітрянодесантна Дніпропетровська БригадаДШВ ЗС України

Залишити відповідь