Украина и ЕС Украина Реформы

Прибув до Брюселю. Завтра тут розпочинаються сесії Ради митного співробітництва Всесвітньої митної організації.

Олександр Власов знаходиться в Brussels.

1 год · Brussels, Бельгія · 

Прибув до Брюселю. 
Завтра тут розпочинаються сесії Ради митного співробітництва Всесвітньої митної організації. Працюватимемо три дні щодо тарифних та торгових питань, 
правил визначення походження, вартості, номенклатури та класифікації. 
Крім того, в порядку денному вибори керівників Директоратів, обговорення пропозицій з перегляду Кіотської Конвенції, питання електронної комерції та співробітництво митниць та підрозділів фінансових розслідувань. 
Окрім загальної роботи матиму ще ряд важливих зустрічей. 11 липня в Києві відбудеться третє засідання Української частини Підкомітету з питань митного співробітництва Україна – ЄС. Тому попередньо проведемо переговори з
Директором Директорату з міжнародних та загальних питань Генерального директорату з питань оподаткування та митного союзу (ТAXUD) Європейської Комісії пані Сабін Хенцлер. Нам є що розказати щодо виконання Угоди про асоціацію в митних питаннях.
Хочу, щоб ми активізували спільну роботу з Європейським бюро боротьби з шахрайством (OLAF), тому запланували зустріч з керівництвом OLAF.
Обговоримо організацію заходів контролю по протидії незаконному переміщенню тютюнових виробів, співпрацю у сфері виявлення і розслідування фактів незаконного ввезення товарів та проведення спільних розслідувань.
Поки делегація ДФС в Брюселі, сьогодні мої колеги провели двосторонню зустріч з представниками румунської митниці щодо відкриття пункту пропуску «Орловка-Ісакча». Це паромна переправа, яка бізнесу та громадянам зекономить час та фінанси на логістику. Відкриваємо її у вересні і буде не 200 км, а 900 м по Дунаю.
Сьогодні на цьому пункті пропуску представники ДФС та румунської сторони домовились про спільні заходи щодо співпраці. Я у Брюселі планую проговорити деталі з керівником Генерального митного директорату Національної агенції фіскального адміністрування Даніелєм-Костінелєм Наке.

Залишити відповідь