RussiaGate Рекомендую

ЧОГО НАСПРАВДІ ХОЧЕ ПУТІН? ЧАСТИНА 2

Sarah A. Topol, The New York Times, 25.06.2019   Частина 1 тут    Московська інтервенція почалася з серії повітряних ударів, &laqu…

Источник: ЧОГО НАСПРАВДІ ХОЧЕ ПУТІН? ЧАСТИНА 2

ПІДРИВНА ДІЯЛЬНІСТЬ МОСКОВІЇ НА БЛИЗЬКОМУ СХОДІ — ЦЕ ПРЯМИЙ НАСЛІДОК ТЕПЕРІШНЬОЇ ЗРАДЛИВОЇ ПОЛІТИКИ США В ЦЬОМУ РЕГІОНІ

Завершення системної статті американської журналістки New York Times ?? “Чого насправді хоче Путін”, наш переклад українською ?? — Петро Козак

Ось кілька цитат зі статті:

[…]
В часи адміністрації Трампа американська політика на Близькому Сході стала непослідовною та незрозумілою – це стосується і відкликання/невідкликання військ зі Сирії і потенційного руху до війни з Іраном..
[…]
Від 2017 року США не мають своїх послів … в Єгипті й Туреччині [найнаселеніших країнах Близького Сходу ! — прим. Radio Lemberg]. Таку ж оцінку мені дали і колишні арабські й турецькі дипломати й посли: московська дипломатія у своїй основі була прагматичною. Її поступ був повільним та свідомим, коли йшлося про укладання угод.
[…]
Коли на Близькому Сході я говорила про ймовірне втручання Московії у справи Заходу, всі мої співрозмовники легенько посміхалися, та відчувалося, що це відплата за всю політику Америки в цьому регіоні, яка десятиріччями намагалася тут все перебудувати з ніг на голову.
[…]
Московія не зламала хребта міжнародному світовому порядку, а лише зрозуміла можливості, створені відступом Америки та новою ерою глобального «бардаку».
[…]

Повний текст читайте на нашому сайті ⬇️

http://radiolemberg.com/…/choho-naspravdi-khoche-putin-chas…

Залишити відповідь