Украина и ЕС Украина Реформы

В Україні розпочався Європейський тиждень підприємництва.

Урядовий офіс координації європейської та євроатлантичної інтеграції

В Україні розпочався Європейський тиждень підприємництва.

З ініціативи Представництва Європейського Союзу, у 16 містах по всій Україні пройде низка заходів, на яких малі та середні підприємства дізнаються, як вийти на міжнародні ринки, знайти фінансові ресурси, удосконалити підприємницькі навички та покращити бізнес-клімат в Україні.

Програма подій включає в себе різноманітні заходи на яких українські підприємці дізнаються про нові ідеї та можливості співпраці та підтримки, які пропонує Європейський Союз для місцевого бізнесу, через низку тренінгів, семінарів, конференцій та форумів.

Цьогорічна кампанія відзначатиметься запуском нового інформаційного порталу для малих та середніх підприємств sme.gov.ua. Цей ресурс поступово стане основною базою корисної інформації для малих і середніх підприємств України.

«Ми поширюємо цю загальноєвропейську кампанію на Україну і будемо просувати її протягом двох місяців від сьогодні, щоб кожен український підприємець дізнався про можливості нашої підтримки. Європейський Союз зобов’язався сприяти розвитку та зростанню приватного сектора в Україні. Наші ініціативи в межах EU4Business можуть надати вам більше знань та кращі навички, простіший доступ до європейських та інших ринків та більш доступні фінансові можливості. Ці ініціативи також покликані сприяти створенню кращого бізнес-середовища, в якому ви працюєте», − прокоментував Посол, Голова Представництва ЄС в Україні Матті Маасікас.

Календар подій: http://bit.ly/35R6B70

European Union in Ukraine
Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України

#ЄвропейськийТижденьПідприємництва #ПрямуємоРазом

Залишити відповідь