RussiaGate

Колишній виконавець Deutsche Bank, пов’язаний із кредитами Трампа, вчинив самогубство у Малібу

https://www.lamag.com/citythinkblog/deutsche-bank-death/

Колишній виконавець Deutsche Bank, пов’язаний із кредитами Трампа, вчинив самогубство у Малібу
Томасу Боуерсу, який працював вище особистого банкіра Трампа, було 55 років
Автор Ян Шпігельман-27 листопада 2019 року
Поділитися
Колишній керівник Deutsche Bank, який, як повідомляється, підписався на деякі неортодоксальні позики установи Дональду Трампу, вбив себе в будинку Малібу 19 листопада. Томас Боуерс, колишній керівник американського підрозділу управління управлінням багатствами Deutsche Bank, де наглядав за приватним банкіром Трампа , покінчив життя самогубством через повішення, повідомляє офіс медичного оглядача-коронера округу Лос-Анджелес. Бауерс було 55 років.

Девід Енріх

@davidenrich
Я дізнався, що Том Боуерс, колишній старший керівник @DeutscheBank, помер минулого тижня в 55 років у Малібу, Каліфорнія. Я його знав. Це дуже сумно.

481
23:17 – 26 листопада 2019 року
Інформація про рекламу в Twitter та конфіденційність
429 людей говорять про це
Відносини Трампа з Deutsche Bank – які позичили йому близько 2 мільярдів доларів після того, як більшість інших установ залишили його за історію дефолтів і банкрутств – піддалися слідству двома комітетами Конгресу та Генеральним прокурором Нью-Йорка, які сподіваються, що банк може пролити світло про невловимі фінанси Трампа, повідомляє New York Times. В один момент Бауерс був тісно пов’язаний з цими фінансами.

Розмарі Т. Врабліч, керуючий директором Deutsche Bank, який став приватним банкіром Трампа у 2010 році після того, як її представив її клієнт Джаред Кушнер, повідомила безпосередньо перед Бауерсом. Врабліч, як повідомляється, допоміг Трампу забезпечити позики у її банку, які Бауерс схвалив – включаючи понад 100 мільйонів доларів на придбання курорту Дорал у Маямі, – навіть після того, як Трампу та Дойче довелося врегулювати брудні судові спори з приводу позики в Чикаго, яка пішла погано.

“Розмарі широко визнана одним з найкращих приватних банкірів американської спільноти ультрависокої вартості”, – заявила Боуерс у прес-релізі, коли Deutsche Bank найняв її в 2006 році.

Бауерс не працював у Deutsche щонайменше з 2015 року, коли він приєднався до Starwood Capitol Group як COO, а потім був призначений до Ради директорів Opus Bank у 2016 році.

Бауерс – це не перший, хто пов’язаний з Трампом Deutsche exec, що вчинив самогубство. У 2014 році аналітик Deutsche похідних Вільям С. Броксміт, який, як повідомляється, мав зв’язки з Трампом і Росією, повісився з повідка собаки в своєму будинку в Лондоні.

Залишити відповідь