Украина НАТО

В Міжнародний центр миротворчості та безпеки розпочато навчання чергового підрозділу Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine поширює допис від Міжнародний центр миротворчості та безпеки.

В Міжнародний центр миротворчості та безпеки розпочато навчання чергового підрозділу Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Вишкіл відбуватиметься в рамках програми «Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки — Україна» (#JMTGU Joint Multinational Training Group-Ukraine), до якої окрім українських входять військові інструктори ЗС #США, #Канади, #Польщі, #Литви, #Швеції, #Великобританії та #Данії.

Командувач JMTG-U полковник ЗС США Деніс Діллі вже традиційно завершив свій виступ гаслом ‘’Слава Україні’’, виголошеним українською. У зверненні ж наголосив про солідарність в нашій боротьбі з агресором. Командувач JMTG-U констатував: ‘’Ми з партнерами по JMTG-U не лише ділимося знаннями з українцями, але і багато переймаємо від вас. Ваше прагнення здолати агресора варте поваги’’.

Церемонія відкриття завершилася, а армійці відразу перейшли до навчальних приміщень. Часу на розкачку не тратимо, вишколений підрозділ чекають нові виклики і завдання.

Капітан Віталій Ілик, Начальник прес-служби Міжнародний центр миротворчості та безпеки

Залишити відповідь