Основные новости

НА ЛИСТОПАД 2017 РОКУ ЗАПЛАНОВАНО ТРИ ПУСКИ РАКЕТ-НОСІЇВ СТВОРЕНИХ ЗА УЧАСТЮ УКРАЇНИ

ЗА ДАНИМИ САЙТУ SPACEFLIGHTNOW.COM В ЛИСТОПАДІ 2017 РОКУ ПЛАНУЄТЬСЯ ЗДІЙСНИТИ ПУСКИ ТРЬОХ РАКЕТ-НОСІЇВ, СТВОРЕНИХ ЗА УЧАСТЮ УКРАЇНИ.
Про це повідомляє Національний промисловий портал, з посиланням на Аерокосмічний портал України.

Нагадаємо, що: Маршовий двигун РД-843 4-го ступеня європейської ракети-носія легкого класу Vega розроблений Державним підприємством «Конструкторське бюро« Південне »ім. М.К. Янгеля і виготовлений Державним підприємством «Виробниче об’єднання« Південний машинобудівний завод ім. А.М. Макарова ». Цей пуск буде одинадцятий в рамках програми Vega і третім в 2017 році.

Основну конструкцію першого ступеня американської ракети-носія середнього класу Antares створюють українські підприємства космічної галузі КБ «Південне» ім. М.К. Янгеля та ВО «Південний машинобудівний завод ім. А.М. Макарова »(обидва Дніпро) в кооперації з підприємствами« Хартрон-АРКОС »(Харків), «Хартрон-ЮКОМ» (Запоріжжя), «ЧЕЗАРА», «РАПІД» (Чернігів) та ін.

Ракета-носій «Зеніт» розроблена Державним підприємством «Конструкторське бюро «Південне» ім. М.К. Янгел »та виготовлена ​​Державним підприємством« Виробниче об’єднання «Південний машинобудівний завод ім. А.М. Макарова »в кооперації з іншими підприємствами. Ракета є однією з найуспішніших в світі і призначена для доставки космічних апаратів середньої маси на середні, високі кругові і еліптичні навколоземні орбіти, включаючи перехідну до геостаціонарної і геостаціонарну орбіту.

Залишити відповідь