Украина и Канада Украина и мировые банки

Укргазбанк розпочав співпрацю з Канадою у збільшенні потужностей відновлюваних джерел енергії в Україні

Укргазбанк почувається розпочав співпрацю з Канадою у збільшенні потужностей відновлюваних джерел енергії в Україні.

Дружні стосунки між ??️ Україною та ??️ Канадою міцнішають щодня – тепер нас об’єднало сонце☀️ #Екобанк рефінансував 70% вартості нової потужної Нікопольської сонячної електростанції, що стала пілотним проектом TIU Canada (а це, до речі, перший канадський інвестор в Україні☝️). Загальний обсяг інвестицій склав близько 10,5 млн євро. Станція складається з 32 тисяч фотомодулів і розташована на ділянці у 15,1 га на території Нікопольського заводу феросплавів.

Нова СЕС у 10,5 МВт є одним з найпродуктивніших об’єктів на Дніпропетровщині й вже постачає екологічно чисту електроенергію ☘️⚡місцевим жителям та підприємствам. Наші спеціалісти підрахували, що завдяки проекту викиди CO2 зменшаться на 7,8 тис. тонн на рік, а економія природного газу складатиме 3,9 млн м³. До речі, ця станція забезпечила роботою 25 місцевих фахівців, а міський бюджет додатково отримав понад 2 млн грн ?

І це лише початок, бо в наших планах – будівництво ще чотирьох потужних СЕС. Адже, за словами президента Refraction 1 Fund та власника TIU Canada Майкла Юрковича, Україна має одні з кращих у світі умов для відновлюваної енергетики. А ми радо допоможемо у реалізації таких чудових планів, так Rodion Moroziv? ?

Залишити відповідь