Украина и ЕС Украина и США Украина Реформы

Українські патрульні в Будапешті пройшли курс з лідерства для жінок у правоохоронних органах

Патрульна поліція України з Alona Stryzhak.



Українські патрульні в Будапешті пройшли курс з лідерства для жінок у правоохоронних органах

Навчання з лідерства тривали з 10 по 14 грудня й жінки-правоохоронці проходили їх разом з колегами з Албанії, Косово, Боснії та Герцеговини. Курс викладався експертами Федерального правоохоронного навчального центру Міністерства внутрішньої безпеки США.

Навчальний курс охоплював теми концептів лідерства, розуміння людської поведінки, емоційного інтелекту та сучасних викликів для жінок-правоохоронців.

Україну представляли вісім учасниць, серед яких і двоє жінок-патрульних. Вони успішно завершили навчання та отримали відповідні сертифікати.

На випускній презентації українські поліцейські успішно справилися із поставленою тренерами задачею — надали довгострокові дієві рекомендації стосовно поборення поняття “жіноча робота”.

Також українські жінки підкреслили, що у нашій країні інтереси жінок-правоохоронців представляє Українська Асоціація Представниць Правоохоронних Органів — УАППО, метою діяльності якої є забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків у правоохоронних органах України.

Залишити відповідь