Украина и ЕС Украина Реформы

8 лютого відбулась зустріч з державним міністром Великої Британії з питань міжнародного розвитку Герріет Болдвін з представниками Департаменту з регулювання публічних закупівель Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та ProZorro

ProZorro

23 год · 

8 лютого відбулась зустріч з державним міністром Великої Британії з питань міжнародного розвитку Герріет Болдвін з представниками Департаменту з регулювання публічних закупівель Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та ProZorro в супроводі представників Eurasia Foundation, USAID / UK aid, TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах. До того ж, гості відвідали практичний семінар для бізнесу від DOZORRO Transparency International Ukraine.

Герріет Болдвін, державний міністр Великої Британії з питань міжнародного розвитку, зустрілась з представниками влади і громадянського суспільства, а також перевірила стан виконання проектів, що фінансуються урядом Великої Британії з метою поліпшення ситуації в гуманітарній сфері та у сфері боротьби з корупцією.

Під час її візиту, Міністр Герріет Болдвін заявила, що “Україна продовжує стикатися із серйозними викликами при втіленні реформ, які покращать життя пересічних українців. Україна має надалі проводити реформи, попри намагання перешкоджати цьому. Уряд зробив низку важливих кроків у правильному напрямку, проте попереду ще багато роботи. Саме тому уряд Великої Британії надалі підтримує Україну у боротьбі з корупцією, зокрема, через нашу допомогу НАБУ та проект “Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах” (TAPAS).”

Велика Британія – один з найбільших донорів, що надає понад 35 млн фунтів стерлінгів на боротьбу з корупцією та проведення економічної й управлінської реформ.

Залишити відповідь