Украина Реформы

Вже зовсім скоро ми таки поїдемо по новому!

Офіс ефективного регулювання

14 год · 

? Вже зовсім скоро ми таки поїдемо по новому!

? Сьогодні ми спільно з American Chamber of Commerce in UkraineСпілка Українських Підприємців – СУП та European Business Associationпредставили нову концепцію регулювання ринку таксі «Поїдемо по-новому»

? Цілями концепції є забезпечення безпеки та якості перевезень, сплата податків та здорова конкуренція на ринку.

⚖ Ми впевнені, що це вдасться забезпечити через запровадження декларативного принципу провадження господарської діяльності замість ліцензії на “внутрішні перевезення пасажирів на таксі” та запровадження платних, обмежених у часі (не більше одного року), документів дозвільного характеру для провадження діяльності перевезення пасажирів на таксі

? Засади реформування презентував керівник сектору «Транспорт та інфраструктура» Vladyslav Prytomanov. Ці засади закладено у законопроект, розроблений спільно з учасниками ринку.

? Основою для його підготовки стала зелена книга «Ринок послуг таксі» (https://bit.ly/2xPvIHP) , презентована BRDO наприкінці минулого року.

✒ На презентації також відбулося підписання 
меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю у сфері розвитку ринку перевезень пасажирів на таксі та легковими автомобілями між нами, асоціацією відповідальних перевізників та гравцями ринку!

#FORBIZ #EU4Business

Олексій Дорогань (Oleksii Dorogan) Татьяна Коврига Uber Uklon BoltАсоціація Відповідальних Перевізників Міністерство інфраструктури України Transflot

Залишити відповідь