Украина и ЕС

Навички для розвитку регіонів та інноваційні екосистеми, просторова справедливість та скорочення сільських територій, додатки з управління регіональними даними

ULEAD з Європою / ULEAD with Europe

Навички для розвитку регіонів та інноваційні екосистеми, просторова справедливість та скорочення сільських територій, додатки з управління регіональними даними та «зелені» міста як полюси зростання – це теми, розглянуті під час цьогорічного Європейського тижня регіонів та міст??, що походить у Брюсселі з 7 по 10 жовтня.

Делегацію українських національних та місцевих органів влади очолює Dmytro Zhyvytskyy, перший заступник Міністра розвитку громад та територій. Серед інших членів делегації – Катерина Самсонюк, державний експерт зі стратегічного планування Міністерства розвитку громад та територій, народний депутат України Віталій Безгін, а також міські голови Мукачева, Красилова та Широкого.

Учасники зустрілися з Пітером Вагнером, головою Групи підтримки України при Європейській Комісії, та іншими високопосадовцями ЄС для обговорення реформи #децентралізації в Україні.

Поїздка відбувається за підтримки Платформи проєктного обміну з питань регіонального розвитку в Грузії, Молдові та Україні, проєктом Регіонального фонду Східного партнерства з питань реформи державного управління (#GIZ) спільно з ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

Залишити відповідь