Украина и мировые банки Украина Реформы

Україна отримає 135 мільйонів доларів США від Світового банку на модернізацію сектору охорони здоров’я

Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей

Україна отримає 135 мільйонів доларів США від Світового банку на модернізацію сектору охорони здоров’я та протидію епідемії COVID-19 – такий підсумок переговорів делегацій України та Світового банку, які пройшли 9 квітня 2020 року.

На заходи посилення захисту населення та протидії поширенню епідемії COVID-19 передбачено 35 мільйонів доларів США. 45 мільйонів доларів США буде використано на закупівлю сучасного обладнання для відділень екстреної (невідкладної) медичної допомоги та посилення спроможності лікарень надавати якісну допомогу при інсультах в регіонах України. 50 мільйонів доларів США
передбачено для поповнення загального фонду державного бюджету за результатами впровадження реформи системи охорони здоров’я та зміцнення потенціалу НСЗУ Національна служба здоров’я України.

Кошти будуть надаватися як додаткове фінансування проекту Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей, який впроваджується Міністерство охорони здоров’я України за підтримки World Bank Ukraine з 2015 року.

Виктор Ляшко (Viktor Liashko) Iryna Mykychak Елена Теряева Юрий Белан (Yuri Bilan) Olena Zaglada Oksana Movchan Natalia Riabtseva

Світлина від Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей.

Залишити відповідь