RussiaGate Украина и США

An Urgent Reckoning for the Trump Brand After US Capitol Attack – The New York Times

Source: An Urgent Reckoning for the Trump Brand After US Capitol Attack – The New York Times

Люсі Дін

· 3-хвилинне читання
Deutsche Bank дистанціюється від Трампа.  Зображення: Гетті
Deutsche Bank дистанціюється від Трампа. Зображення: Гетті

Великий світовий банк Deutsche Bank більше не буде вести бізнес з президентом США Дональдом Трампом, оскільки наслідки насильства минулого тижня продовжують поширюватися.

Deutsche Bank, якому Організація Трампа винна 300 мільйонів доларів США (389 мільйонів австралійських доларів), ” вирішив утриматися від особистого бізнесу з Трампом та його грошима”, заявило джерело Bloomberg.

Банк дійшов висновку, що не було іншого способу припинити свої відносини з Трампом до того, як позики будуть погашені в найближчі кілька років, крім прощення величезної суми, повідомляє також The New York Times .

Дойче Банк кредитував Трампа з кінця 90-х років і позичив понад 2 млрд. Доларів США (2,6 млрд. Австралійських доларів) за два роки до листопада 2020 року.

Це з’являється після звітів у день виборів 2020 року про те, що він шукав шляхи розірвання зв’язків з очільником глави держави.

Згідно з повідомленнями, банк втомлювався від “серйозного побічного збитку” та поганої преси, що випливали з відносин.

Банк підпису, який допоміг фінансувати поле для гольфу Флориди Трампа, також дистанціюється від відходить президента.

“Ми ніколи раніше не коментували жодного політичного питання і сподіваємось більше ніколи цього не робити”, – йдеться у підписі.

“Ми вважаємо, що відповідною дією буде відставка президента США, яка відповідає найкращим інтересам нашої нації та американського народу”.

Трамп має два особисті рахунки в Signature, на яких знаходиться близько 5,3 мільйона доларів США, і він банкував у Signature принаймні з 2011 року.

Підприємства дистанціюються від Трампа

Компанії від ” Форбс” до ” Холмарк” засудили жорстоке повстання, в результаті якого минулого тижня загинули п’ять людей. Форбс оголосив суворе попередження компаніям, які планують найняти колишніх чиновників Трампа.

“Нехай це буде відомо діловому світу: найміть кого-небудь з колег-фабістів Трампа … і” Форбс “припустить, що все, про що говорить ваша компанія чи фірма, є брехнею. Ми будемо ретельно вивчати, перевіряти, розслідувати з таким же скептицизмом, як і до твіту Трампа », – написав редактор Forbes Рендалл Лейн у статті під назвою« Розрахунок правди: чому ми тримаємо відповідальних за тих, хто брехав за Трампа » ‘.

 

Залишити відповідь