Украина и США Украина Реформы

Українська делегація вивчила найкращі світові практики у Кремнієвій Долині. Це наступний крок до завершення Експортної стратегії для ІТ сектору.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

1 год · 

Світлина від Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Українська делегація вивчила найкращі світові практики у Кремнієвій Долині. Це наступний крок до завершення Експортної стратегії для ІТ сектору.

Представники інституцій з підтримки торгівлі, які працюють над Експортною стратегією для ІТ сектору, провели зустрічі у Стенфордському університеті з міжнародними експертами про ІТ-екосистеми в інших країнах світу, етичні та економічні аспекти штучного інтелекту з вченим-футуристом Джеррі Капланом, а також говорили про хмарні технології, автоматизацію процесів на основі робототехніки, блокчейну та 3D друку.

З українською технологічною спільнотою Кремнієвої Долини проведено окремий “мозковий штурм”, де обговорено Експортну стратегію для ІТ сектору. Напрацювання будуть частково відображені у Плані дій секторальної стратегії.

Навчальний візит організовано в рамках проекту ”Підтримка рамкових умов для торгівлі” Німецького товариства міжнародного співробітництва, яке діє за дорученням Уряду Німеччини GIZ Ukraine, у співпраці з Мінекономрозвитку, для зміцнення потенціалу інституцій з підтримки торгівлі в Україні, залучених до розробки Експортної стратегії для ІТ сектору.

#InnovateWithUkraine #ЕкспортнаСтратегія #експортуй

Степан Кубів Nataliya Mykolska Olesya Volska-Zaluska

Залишити відповідь