Украина и Канада Украина НАТО

1 квітня 2019 року два кораблі зі складу 2-ї постійної військово-морської групи НАТО (SNMG2) зайдуть до Одеського морського порту з черговим візитом.

Embassy of Canada in Ukraine додає подію.
Світлина від Embassy of Canada in Ukraine.

Візит кораблів НАТО до Одеси – запрошуємо одеситів та гостей міста на екскурсію

1 квітня 2019 року два кораблі зі складу 2-ї постійної військово-морської групи НАТО (SNMG2) зайдуть до Одеського морського порту з черговим візитом. 
Фрегат Королівських ВМС Канади «Торонто» і фрегат ВМС Іспанії «Санта Марія» прибудуть до Одеси після патрулювання в Чорному морі разом із іншими кораблями у складі 2-ї постійної військово-морської групи НАТО протягом декількох діб. Під час перебування в Одесі капітани кораблів проведуть зустрічі з військовими ЗС України та представниками місцевої влади, працюватимуть з військовослужбовцями ВМС України, а також прийматимуть відвідувачів на борту кораблів під час відкритих для відвідувань годин. Вхід вільний.

1 квітня 13:00 – 17:00 фрегат Королівських ВМС Канади «Торонто»HMCS Toronto / NCSM Toronto
16:00 – 19:00 фрегат ВМС Іспанії «Санта Марія»

2 thoughts on “1 квітня 2019 року два кораблі зі складу 2-ї постійної військово-морської групи НАТО (SNMG2) зайдуть до Одеського морського порту з черговим візитом.

  1. Я вважаю що Олег мусив не обминуть новину про визнання Трампом аннексії Ізраїлем Голанських Висот – місцевості, яка належала Сирії до 1967 року. Це створило небезпечний прицендет визнання Штатами анексованих територій. Звичайно, Росія радо підтримала це рішення разом з Францією та Німеччиною.

Залишити відповідь